NieuwsCoevorden
Foto: Pixabay.com
Sleen

Twee woninginbraken in Sleen, politie zoekt getuigen

Sleen – Zondag 15 november 2020 hebben er twee woninginbraken plaats gevonden in Sleen. 

Tussen 15:30 en 20:00 werd er ingebroken bij een woning aan de Veldakkers. Hierbij is de gehele woning doorzocht door de inbrekers maar er is niets weggenomen. Ook Broekveldstraat werd er tussen 15:30 en 20:55 ingebroken in een woning. Vanuit deze woning zijn goederen mee genomen. In beide gevallen zijn de inbrekers via een raam aan de achterzijde van de woning naar binnen gekomen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de inbraken.

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van deze straten door camera’s aan huis of een dashcam in uw voertuig waar mogelijk verdachte voertuigen of personen op staan. Heeft u meer informatie of heeft u camerabeelden die tussen deze tijden op de straat gericht waren en wilt u deze delen met de politie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Brand in grote schuur blijkt afvalbrand in Dalen

NieuwsRedactie

Schuur gaat in vlammen op aan de Oldengaerde in Sleen

NieuwsRedactie

Bestelauto volledig in vlam aan de Horstingerend in Erm

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!