NieuwsCoevorden
Schoonoord

Bewoner en medewerker Het Ellertsveld besmet met corona

Schoonoord – Bij een medewerker en een bewoner van woonzorgcentrum Het Ellertsveld in Schoonoord is het coronavirus vastgesteld. Treant, eigenaar van het woonzorgcentrum is direct een contactonderzoek gestart. 

Daarnaast zijn bij het woonzorgcentrum maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Zo is de afdeling waar de bewoner verblijft is geïsoleerd. De bewoners mogen geen contact met hebben met bewoners van andere afdelingen en de verpleging vind plaats door een vaste team aan medewerkers met beschermende kleding. Ook is het bezoeken van de getroffen afdeling niet toegestaan. De medewerker verblijft thuis in quarantaine.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Overheid scherpt maatregelen tegen corona flink aan

NieuwsRedactie

Dak verzorgingshuis wordt gekoeld door de brandweer

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!