NieuwsCoevorden
Coevorden

Politie neemt in Coevorden illegaal vuurwerk in beslag

Coevorden – Op donderdag 12 novbember 2020 heeft de politie in Coevorden 1,5 doos TP2 nitraten in een woning aan de Jeroen Boschstraat in Coevorden.

Tegen de bewoner van de woning in een proces-verbaal opgemaakt. Het illegale vuurwerk dat door de politie is aangetroffen wordt vernietigd. De politie in Drenthe treed hard op in de wijken omdat er op diverse locaties in Drenthe veel vuurwerkoverlast wordt gemeld. Zo gingen afgelopen weekend in Emmen politiebikers de wijken in om extra te controleren op het afsteken van vuurwerk. De politie roept dan ook de bewoners van Drenthe op indien zij zien dat er vuurwerk wordt afgestoken direct 0900-8844 te bellen of voor Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 zodat zij kunnen optreden tegen het (illegale) vuurwerk.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Brand in grote schuur blijkt afvalbrand in Dalen

NieuwsRedactie

Auto op de kop in de sloot naast de A37 bij Wachtum

NieuwsRedactie

Auto raakt van de weg op de N376 tussen Erm en Veenoord

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!